A început Festivalul Săptămâna Interetnică

A început Festivalul Săptămâna Interetnică. FOTO CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat vineri, 22 iulie, la conferința de deschidere a Festivalului Săptămâna Interetnică, ediția a XVII-a. Evenimentul a fost găzduit de Casa Avramide și s-a bucurat de prezența reprezentanților etniilor tulcene.

Festivalul este co-finanțat de Consiliul Județean și este organizat în cadrul proiectului TINERI (inter)CULTURAL, inițiat de Asociația Centrul European pentru Diversitate.

„Acest festival este foarte important pentru că doar proiectele cu adevărat importante rezistă probei timpului. Dacă festivalul a ajuns la cea de a XVII-a ediție, înseamnă că există pasiune, empatie, implicare, seriozitate. De asemenea, consider că evenimentele care au drept punct central multietnicitatea, multiculturalitatea, sunt specifice județului nostru. Aici trăiesc în pace numeroase etnii, cred că suntem una dintre cele mai cosmopolite zone din România. Este unul dintre punctele noastre tari, este dovada armoniei în care trăim. Îi felicit pe organizatori pentru inițiativă, pentru că festivalul promovează județul, promovează tradițiile și este o oglindă a comunității noastre multiculturale” a declarat Mihai Huleni.

Timp de 7 seri, în perioada 24-30 iulie 2022, începând cu ora 20.00, pe scena din Piața Civică se va desfășura un adevărat regal artistic, ce va promova mozaicul etnic tulcean.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*