VIDEO Recomandările pompierilor militari pentru participanții la Zilele Municipiului Tulcea

lt. col. Vasile Șoavă, prim adjunct al șefului ISU Delta Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
lt. col. Vasile Șoavă, prim adjunct al șefului ISU Delta Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Pompierii militari vor fi la datorie pe 15 august. Prim-adjunctul ISU Delta Tulcea, lt. col. Vasile Șoavă a transmis un mesaj pentru tulceni, prin intermediul Tulcea NEWS, dar a făcut și câteva recomandări pentru cei care vor petrece această sărbătoare pe Faleză sau pe lacul Ciuperca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*