VIDEO Polițiștii tulceni și-au luat-o în cap. Regulile de circulație sunt opționale pentru ei, chiar dacă pot provoca tragedii

Echipajul de poliție surprins în flagrant. FOTO Captură video

Polițiștii ar trebui să fie un exemplu pe stradă și mai ales în traficul rutier, acolo unde se produc tragedii, iar oamenii mor, unii nevinovați. De obicei, este vorba de neatenție sau  ignorarea prevederilor Codului Rutier. Un polițist tulcean a fost surprins în flagrant în timp ce conducea ca și cum șoseaua era a lui.

Un participant la traficul rutier a postat pe un grup de Facebook, o filmare cu un echipaj de poliție. Nu se specifică ceea ce l-a făcut pe acesta să filmeze echipajul care circula pe drumul european E87, fără a avea măcar luminile de întâlnire aprinse. La un moment dat se vede cum, exact când pe marginea drumului apare indicatorul de „curbă deosebit de periculoasă“, până în ieșirea din localitatea Isaccea, polițistul se angajează într-o depășire peste linia continuă, semnalizând manevra în ultima clipă și fără a avea în funcțiune semnalele luminoase.

În urma sesizărilor făcute de reprezentanții mass media către IPJ Tulcea, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea a dispus declanșarea unei cercetări prealabile pentru a verifica aspectele semnalate.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, a fost identificat echipajul auto care e format din lucrători din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Tulcea, dar s-a declanșat o anchetă pentru a se stabili detaliile misiunii și stabilirea împrejurărilor legate de eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Polițiștii de la rutieră sunt șpăgari și toți știu asta iar cei doi din Măcin care își fac veacul pe la Vacareni agresează oameni….ce au făcut șefii lor cu reclamațiile împotriva lor mai ales șmecherului cel tanar mai lucrează la fi .?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*