VIDEO Cătălin Țibuleac: “Numărul de turiști din județul Tulcea în zece luni din 2018 a crescut cu 77 %. Acest fapt a fost datorat cooperării dintre mediul de afaceri și administrația județeană”

Ședință extraordinară a Adunării Generale a Membrilor Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării,. FOTO CJ Tulcea

Sala Dobrogea a Consiliului Județean Tulcea a fost gazda Adunării Generale a Membrilor Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, în ședință extraordinară, printre membrii participanți numărându-se și Consiliul Județean Tulcea, prin vicepreședintele Dumitru Mergeani.

După cum a declarat conducerea Asociației, prin președintele Cătălin Țibuleac, cu acest prilej a fost aprobată cooptarea de noi membri în cadrul Asociației, a fost prezentat Bilanțul de activitate al Asociației pe anul 2018, a fost aprobat Planul de măsuri pentru anul 2019 și au avut loc alegeri pentru Consiliul Director al Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

„În cadrul Adunării Generale am evidențiat foarte buna colaborare între Consiliul Județean Tulcea și membrii asociației, board-ul de conducere al asociației, creșterea numărul de turiști fiind tocmai un rezultat al acestei colaborări. Bineînțeles, programul guvernamental cu vouchere pentru turism a fost foarte important. A fost nevoie de o mână de oameni de afaceri vizionari, care au crezut în acest proiect, care au făcut posibil acest angrenaj al asociației. Cum gândim colaborarea pe anul 2019: în principal, ne axăm pe piața internă, dar dorim și o mai mare dezvoltare pe piața externă. În acest an vom participa la numeroase târguri de turism, la Berlin și la Paris, în primăvară, iar în toamnă, la Londra și Barcelona. Felicit membrii asociației pentru activitatea de până în prezent și le doresc să aibă un an 2019 cel puțin la fel de bun ca anul 2018“, a declarat vicepreședintele Dumitru Mergeani.

Printre punctele importante abordate în cadrul Adunării Generale s-au mai numărat numirea ca membru de onoare în cadrul asociației a lui Ivan Patzaichin, fundamentarea strategiei pe 2019 pe consolidarea rezultatelor obținute în 2018 și identificarea surselor de finanțare pentru realizarea unui studiu de impact privind gradul de vizitare al Deltei Dunării.

„Deciziile luate în Adunarea Generală au avut la bază acea creștere importantă a numărului de turiști din județul Tulcea în anul 2018, de 77% pe zece luni ale anului. Este o creștere ca urmare a măsurilor întreprinse în platforma de parteneriat public-privat reprezentată de Asociație, un rezultat al eforturilor conjugate, unitare, atât din partea administrației publice județene cât și din partea celor mai importanți reprezentanți ai mediului de afaceri din industria ospitalității“, a precizat președintele AMDTDD, Cătălin Țibuleac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*