FOTO Două persoane au fost rănite într-un accident produs între localitățile Baia și Babadag

Accident rutier între Baia și Babadag. FOTO ISU Tulcea

Două persoane au fost rănite duminică dimineața într-un accident rutier, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, duminică dimineața, un bărbat în vârstă de 38 ani, din Tulcea, conducea un autoturism pe DN22 E87, între localitățile Baia – Babadag. La un moment dat, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a întrat cu mașina într-un copac.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Tulcea a transmis că a intervenit la acest accident rutier pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical. Nouă pompieri s-au deplasat la fața locului, intervenind cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În autoturism erau o femeie în vârstă de 36 de ani și un bărbat în vârstă de 38.  Victimele au fost descarcerate și predate celor două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean în stare conștientă și duse la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii mai spun că șoferul deține permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*