VIDEO Autobasculantă încărcată cu piatră, răsturnată pe centura municipiului Tulcea. În accident au fost avariate alte două autoturisme

Autobasculantă răsturnată. FOTO ISU Tulcea

O autobasculantă încărcată cu piatră s-a răsturnat astăzi după amiază pe centura municipiului Tulcea, iar în urma accidentului au mai fost avariate alte două autoturisme.

Potrivit ISU Tulcea, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați astăzi, în jurul orei 15:15, să intervină în cazul unui accident rutier produs pe șoseaua de centură a municipiului Tulcea.

“La fața locului au fost direcționate 2 echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj medical al SAJ Tulcea.

Sosiți la locul evenimentului, forțele de intervenție au constatat că este vorba despre o autobasculantă încărcată cu piatră care s-a răsturnat în afara părții carosabile, avariind alte două autoturisme.

În urma accidentului, șoferul autobasculantei a rămas încarcerat iar pompierii au procedat la extragerea acestuia, care a fost predat echipajului SAJ în vederea acordării primului ajutor medical specializat și transport la o unitate spitalicească de primiri urgențe” – ISU Tulcea.  

De asemenea, pompierii s-au asigurat că nu există pericol de incendiu ori explozie în urma unor scurgeri de lichide inflamabile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*