Incendiu într-o locuință din localitatea tulceană Mircea Vodă, pornit de la un coș de fum

Incendiu într-o locuință din localitatea Mircea Vodă, pornit de la un coș de fum. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Secției de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de luni, 6 decembrie, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Mircea Vodă, comuna Cerna.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD , alături de membri Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cerna.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta în jurul hornului și a fost lichidat în scurt timp de către forțele de intervenție.

„Intervenția promptă a condus la înlăturare pericolului de propagare a incendiului la întreaga locuință. Au ars aproximativ șase metri pătrați din planșeul unei camere și s-au deteriorat circa patru metri pătrați din acoperișul casei”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*