Viață și Sănătate: Dr. Ion Dragomirișteanu de la OCH vorbește despre cancerul de prostată

Dr. Ion Dragomirișteanu de la Ovidius Clinical Hospital. FOTO Paul Alexe

Dr. Ion Dragomirișteanu, medic primar urolog, colaborator la Ovidius Clinical Hospital, vorbește în acest videoeditorial despre cancerul de prostată, una din patologiile cele mai frecvente ale aparatului urinar la bărbați. Medicul recomandă bărbaților care au împlinit 50 de ani să își facă controale periodice deoarece în acest mod, cu un set minim de investigații, poate fi diagnosticat cancerul de prostată într-un stadiu incipient.

Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*