Vești proaste la Babadag. Nu începe asfaltarea variantei ocolitoare. Se reia procedura de atribuire a contractului pentru că nu sunt firme interesate

Orașul Babadag. FOTO Cătălin SCHIPOR

Locuitorii din Babadag și nu numai, care așteptau să se înceapă asfaltarea variantei ocolitoare a orașului au primit o veste proastă. Nu se găsește o firmă care să se ocupe de această misiune.

Veștile de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.) nu au fost bune pentru administrația locală din Babadag. Procedura de achiziție a contractului de execuție pentru obiectivul „Refacere sistem rutier DN 22H km 0+000 – 1+590” a fost reluată.

„Din cele care mi-au fost comunicate de reprezentanții Ministerului Transporturilor, ca răspuns la interpelarea mea, „până la această dată au fost organizate trei proceduri de achiziție pentru contractul de execuție, care au fost anulate (pentru două dintre proceduri nu a fost depusă nicio ofertă, iar pentru una a fost depusă o singură ofertă care a fost declarată neconformă conform Hotărârii Curții de Apel București)”, a spus deputatul de Tulcea, George Siscu.

Acesta a mai precizat că procedura de achiziție a fost reluată, iar la data răspunsului Ministerului Transporturilor – 18 octombrie,aceasta era publicată pe S.E.A.P. cu anunțul de participare SCN 1015687/11 septembrie 2018, data limită de depunere a ofertelor fiind 3 noiembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*