Constănțean arestat preventiv pentru un furt comis în urmă cu 10 zile în comuna Horia

FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat din județul Constanța a fost arestat preventiv pentru un furt comis în urmă cu 10 zile în comuna tulceană Horia.

Potrivit IPJ Tulcea, în cursul zilei de 15 februarie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o locuință situată pe strada Libertății din comuna Horia, de unde ar fi sustras suma de 8.000 de lei. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, efectuând cercetările caracteristice infracțiunii de furt.

În urma investigațiilor efectuate, oamenii legii au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Urmare a probării activității infracționale, s-a dispus reținerea pe bază de ordonanță pentru 24 de ore a bărbatului în cauză, iar în cursul zilei de miercuri, 23 februarie, acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*