Un tăietor ilegal de lemne a fost prins de poliție în zona Isaccea

Politistii au confiscat lemnul tăiat ilegal. FOTO IPJ Tulcea

În cursul zilei de 19 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Isaccea au fost sesizați cu privire la faptul că în zona periferică a orașului Isaccea persoane necunoscute sustrag material lemnos din pădurea Ocolului Silvic Niculițel.

La scurt timp, polițiștii au depistat în afara localității Isaccea, un bărbat de 47 de ani din orașul Isaccea, care transporta cu un tractor cu remorcă, cantitatea de 1,3 metri cubi material lemnos.

Întreaga cantitate de material lemnos rezultată din comiterea infracțiunii a fost ridicată în vederea confiscării. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept și furt de arbori din fondul forestier, conform art.109 din Legea nr. 46/2008 privind Codul Silvic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*