Un minor și un adolescent din localitatea Greci, bănuiți de comiterea unor furturi, au fost prinși de către polițiști

Comuna Greci, județul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Greci au identificat doi tineri de 16, respectiv 19 ani, ambii din localitatea Greci, județul Tulcea, bănuiți de săvârșirea faptelor.

Anchetatorii au stabilit că cei doi, în noaptea de 24 spre 25 ianuarie, cei doi tineri ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale de pe raza localității Greci, de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare și articole de îmbrăcăminte, în valoare de aproximativ 1400 de lei.

De asemenea, în aceeași noapte, tinerii în cauză ar fi sustras dintr-un auto parcat pe o stradă din comuna Greci, mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 60% și predat persoanelor vătămate.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*