Un copil de 3 ani ce se plimba cu trotineta pe o stradă din municipiul Tulcea, a fost accidentat

Ambulanța Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Ambulanța Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii tulceni le recomandă părinților să acorde mai multă atenție copiilor atunci când ies la plimbare. Un minor de trei ani care se plimba cu trotineta  pe stradă, a fost accidentat și a ajuns la spital.

Accidentul s-a produs în cursul zilei de 10 iulie, pe strada Metalurgiștilor din municipiul Tulcea. Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat minor, de 3 ani, din Tulcea, care se deplasa pe carosabil cu o trotinetă.

În urma accidentului a rezultat rănirea minorului.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*