Nava care efectuează transportul de persoane către localitatea tulceană Tudor Vladimirescu s-a defectat

Nava care efectuează transportul de persoane către localitatea tulceană Tudor Vladimirescu s-a defectat

Nava care efectuează transportul de persoane către localitatea tulceană Tudor Vladimirescu s-a defectat în cursul zilei de miercuri, 11 noiembrie, defecțiune ce a dus la anularea anumitor curse, a anunțat Transport Public Tulcea.

Potrivit reprezentanților societății, defecțiunea s-a remediat parțial, astfel că nava și-a reluat activitatea, funcționând conform programului normal, dar, începând de vineri, 13 noiembrie, până la remedierea problemei, transportul naval se va realiza cu o altă navă, de aceeaşi capacitate, conform programului normal.

„Nava Civitas a fost verificat, urmând a se remedia câteva defecțiuni minore, astfel că, până la sfârșitul săptămânii viitoare, dacă nu intervin alte probleme, va fi lansată la apă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim călătorilor pentru înțelegerea de care dau dovadă”, au transmis reprezentanții Transport Public Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*