Un bărbat din Luncavița a ajuns cu arsuri grave la spital în urma unui incendiu izbucnit în locuința sa

A încurcat sticla de motorină cu cea de benzină și a încercat să aprindă soba. A aprins însă toată casa, iar o persoană a fost grav rănită.

Tragedia s-a produs miercuri după amiază în jurul orei 16.00 în localitatea Luncavița.  Pompierii din Secția Măcin a ISU Delta Tulcea au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 8 subofițeri pentru limitarea efectului incendiului. Deasemenea Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Luncavita a intervenit cu 3 voluntari și 1 autospecială de stingere cu apă.  La locul intervenției a fost găsit un bărbat de 43 de ani, proprietarul casei care prezenta arsuri pe o suprafață mare a corpului, care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Galați.

Pompierii au stabilit că focul a fost provocat din greșeală de o rudă mai în vârstă a proprietarului care încercând să aprindă focul, a confundat sticla cu motorină cu cea cu benzină.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*