Turist căutat de salvatorii tulceni după ce a fost dat dispărut în zona canalului Șontea Lată

Turist dat dispărut în zona canalului Șontea Lată, lângă lacul Fortuna. FOTO ISU „Delta”

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină, marți dimineață, în jurul orei 09.05 după ce un turist a fost dat dispărut în zona canalului Șontea Lată, lângă lacul Fortuna.

La locul indicat s-au deplasat de urgență doi subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan cu o ambarcațiune tip IB5.

„Pentru căutarea posibilei persoane dispărute s-au început operațiunile de căutare. La caeastă oră intervenția se află în dinamică”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Potrivit acestora, cercetările privind circumstanțele dispariției sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Turist dat dispărut în zona canalului Șontea Lată, lângă lacul Fortuna. FOTO ISU „Delta”

Potrivit polițiștilor tulceni, bărbatul, care are 41 de ani și este din județul Argeș, nu a mai fost văzut de luni, 15 septembrie.

„Bărbatul, care se afla împreună cu alți turiști, nu ar mai fi fost văzut de către aceștia, din noaptea de 14/15 septembrie”, au precizat polițiștii tulceni.

Persoana in cauză a fost căutată în zonă, fără a fi găsită. În continuare se efectuează activități de căutare de către polițiști, pentru găsirea bărbatului și stabilirea cu exactitate a condițiilor în care a dispărut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*