Avansări în grad la Jandarmeria Tulcea de Ziua Jandarmeriei Române

Avansări în grad la Jandarmeria Tulcea de Ziua Jandarmeriei Române. FOTO IJJ Tulcea

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, într-un cadru restrâns și cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS CoV-2, a avut loc luni, 5 aprilie, acordarea de recompense pentru  cadrele  militare cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române.

Potrivit IJJ Tulcea, au fost prezentate ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim pentru cinci jandarmi care îndeplinesc condițiile legale și care au rezultate foarte bune în activitate. Au fost acordate totodată diplome de merit cadrelor militare care s-au evidențiat în activitatea lor profesională prin îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Conform Statului cadrelor militare „gradul militar este un drept al titularului și reprezintă recunoașterea în plan social a calității de cadru militar”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*