Concursuri organizate de Jandarmeria Tulcea pentru ocuparea a trei posturi vacante de personal contractual

FOTO IJJ Tulcea

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea, cu sediul în municipiul Tulcea, strada Isaccei, nr. 105,  județul Tulcea, scoate la concurs în vederea încadrării, pe perioadă nedeterminată:

  • un post vacant de personal contractual, îngrijitor (spații verzi), la Serviciul Logistic – Compartimentul Administrare patrimoniu imobiliar și protecția mediului;
  • un post vacant de personal contractual, muncitor calificat IV-I – electrician auto, la Serviciul Logistic – Compartimentul Auto;
  • un post vacant de personal contractual, muncitor calificat IV-I – bucătar, la Serviciul Logistic – Compartimentul Popota de unitate.

Toate detaliile despre modul de  desfășurare a concursurilor se regăsesc în anunțurile de  recrutare postare pe site-ul: www.jandarmeriatulcea.ro, secțiunea Anunțuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*