Trei persoane au fost rănite în două accidente rutiere, în Tulcea

Autospecială cu radar a poliției tulcene. FOTO Cătălin SCHIPOR

După perioada minivacanței de Paște – 1 Mai, poliţiştii tulceni s-au confruntat cu două accidente rutiere soldate cu victime.

În după-amiaza zilei de 2 mai, un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din oraș Sinaia, județul Prahova, provocat un accident rutier pe raza județului Tulcea. Acesta, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Agighiol, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Timișoara, județul Timiș.

În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri din cele două autoturisme.

În cauză, polițiștii tulceni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.p

În aceiași zi, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați, de către un bărbat de 25 de ani, din Tulcea, cu privire la faptul că ar fi fost victima unui accident rutier.

Polițiștii au efectuat cercetări și au constatat că, în seara zilei de 1 mai, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Tulcea, care a condus un auto în municipiu, pe strada Isaccei, a accidentat un pieton care traversa strada, în mod regulamentar, pe marcajul pietonal. Ulterior, șoferul a părăsit locul faptei fără acordul organelor de poliție.

În scurt timp de la sesizare, polițiștii tulceni au identificat conducătorul auto implicat în accident.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*