Trei minori s-au ales cu dosare penale pentru 27 de lei și un laptop

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

Trei minori din Ciucurova s-au ales cu dosare penale după ce s-au apucat să își prăduiască vecinii. De la una dintre victime au furat 27 de lei.

În cursul zilei de 4 februarie, lucrătorii Postului de Poliție Ciucurova au fost sesizați despre faptul că în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns într-o locuință din localitatea Ciucurova, de unde au sustras o sumă de bani. Victima ea un bătrân de 68 de ani și căruia hoții i-au furat toți banii din casă – 27 de lei. La scurt timp, polițiștii au mai fost sesizați de un alt localnic, despre faptul că în aceeași noapte, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa de unde i-au sustras un laptop.

În urma cercetărilor, polițiștii tulceni au identificat trei tineri de 16 ani și 17 ani, toți din comuna Ciucurova, județul Tulcea, bănuiți de comiterea săvârșirii infracțiunii de furt, de la care au fost recuperate prejudicial în valoare de aproximativ 2.100 de lei. Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*