Trupul adolescentului de 16 ani din Galați, dispărut în lacul Iacobdeal din Turcoaia, găsit după patru zile de căutări

Tânăr dispărut în lacul Iacobdeal din Turcoaia. FOTO ISU Tulcea

Scafandrii ARSVOM au reușit, după patru zile de căutări, să găsească trupul adolescentului de 16 ani Galați, care a dispărut duminică după amiază în lacul Iacobdeal din Turcoaia.

„După patru zile, misiunea de căutare a persoanei dispărute în lacul Iacobdeal s-a încheiat. Echipa de scafandrii de la ARSVOM a găsit trupul neînsuflețit al tânărului la aproximativ 10 metri de mal și la circa 18 metri adâncime”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină duminică după-amiază întrucât în lacul Iacobdeal, din apropierea localității Turcoaia, a dispărut un tânăr de 16 ani din Galați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*