Trei copii, cu vârste între 11 și 13 ani, prinși după ce au furat mai multe bunuri

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Trei copii, cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani, au fost prinși de polițiștii tulceni după ce au furat mai multe bunuri dintr-o locuință din Isaccea.

La data de 22 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Isaccea au depistat în flagrant trei copii cu vârstele cuprinse între 11 și 13 ani, toți din localitatea Isaccea, județul Tulcea, în timp ce sustrageau mai multe bunuri (două boxe și o stație de amplificare) în valoare de aproximativ 500 de lei, dintr-o locuință din localitatea Isaccea, județul Tulcea. Prejudiciul cauzat a fost recuperat și predat proprietarului.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Isaccea continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*