FOTO Respect pentru seniorii comunei Niculițel ce au sărbătorit 50 de ani de viață în cuplu

Respect pentru seniorii comunei Niculițel. FOTO: Facebook Florin Sechila

Primăria Niculițel a aniversat vineri, 09 decembrie, șapte cupluri care au petrecut împreună jumătate de secol.

Cu această ocazie, primarul Florin Sechila, a felicitat cele șapte cupluri pentru cei 50 de ani viață petrecută împreună, depășind toate greutățile, cu iubire și înțelepciune.

„Astăzi (vineri, 09 decembrie – n.r.), la sediul primăriei Niculițel, am avut onoarea și prilejul de a felicita cele șapte familii care sărbătoresc în această zi 50 ani de căsătorie. Felicitări! De-a lungul acestor ani ați construit o adevărată poveste de dragoste, așa cum doar să visezi poți. Sunteți o mândrie pentru noi și ne bucurăm nespus de mult pentru această victorie a dumneavoastră. Nu toate cuplurile reușesc să-și păstreze relația și dragostea, iar dumneavoastră sunteți norocoși că ați avut parte de înțelepciunea necesară. Vă doresc multă bunăstare și împlinire, să vă bucurați de surprizele vieții și să fiți mereu un exemplu atât de sclipitor și demn. La mulți ani din partea Primăriei și a Consiliului Local Niculițel!”, le-a urat celor șapte cupluri primarul Florin Sechila.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*