TLnews TV: Primarul comunei Turcoaia, Stelian Bălan, prezintă investițiile care vor fi făcute în localitate

Primarul comunei Turcoaia, Stelian Bălan. FOTO Dan Udrea

Primarul comunei Turcoaia, Stelian Bălan, vorbește într-o nouă emisiune de la TLnews TV despre investițiile care vor fi realizate în localitate în perioada următoare.

Astfel, administrația locală va demara cât de curând un proiect care prevede reabilitarea și modernizarea Școlii numărul 1 din Turcoaia. Pe lista de priorități a Primăriei se află și căminul cultural din localitate. Acesta a fost predat deja către Compania Națională de Investiții, care urmează să înceapă lucrările care vor schimba fața clădirii

Primarul Stelian Bălan are în plan și înființarea unui teren multifuncțional de sport, dar și înființarea distribuției de gaze în comună, acest proiect aflându-se în prezent în procedura de obținere a acordurilor necesare.

În acest an, Primăria Turcoaia a atras investiții de peste 7,3 milioane de euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*