TLnews TV: Primarul comunei Murighiol, Filip Ivanov, prezintă proiectele aflate în derulare în localitate

Filip Ivanov, primarul comunei Murighiol. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Murighiol, Filip Ivanov, prezintă în emisiunea de la TLnews TV proiectele aflate în derulare în localitate în acest an.

Astfel, primarul a acordat o atenție deosebită investițiilor în educație. În acest sens au loc lucrări de reabilitare, dotare și extindere a școlii primare din Sarinasuf, iar la grădinița din Plopu sunt făcute lucrări de reabilitare și extindere. Pe lista proiectelor se află și înființarea unei grădinițe în Murighiol.

Primarul a mai spus că și căminul cultural din Sarinasuf trece printr-un proces de reabilitare și modernizare, iar un adăpost pescăresc este construit în zona Perișor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*