TLnews TV: Mesaje de Anul Nou pentru credincioșii de rit vechi

Municipiul Tulcea, vedere de la Monument. FOTO Cătălin Schipor

Credincioșii de rit vechi sărbătoresc Anul Nou pe data de 14 ianuarie. Cu acest prilej mai multe personalități ale județului Tulcea au ținut să transmită un mesaj. Este vorba de Cătălin Țibuleac, președintele Asociației “Delta Dunării”,  Michael Gudu, deputat PNL Tulcea, Andaluzia Luca, consilier PSD în cadrul Consiliului Local Tulcea, dr. Ali Kilo Salah Eddin, manager al Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea și Ionuț Tudorache, director general JTGrup Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*