Pompierii tulceni au reluat căutările bărbatului dat dispărut de pe un ponton de acostare aflat pe malul Dunării

Au fost reluate căutările bărbatului dat dispărut în zona localității Tudor Vladimirescu. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au reluat în dimineața zilei de luni, 20 decembrie, operațiunile de căutare a bărbatului dat dispărut pe Dunăre, în zona localității Tudor Vladimirescu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la misiunea de căutare participă trei subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o ambarcațiune tip IB5.

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost căutat de pompieri duminică, 19 decembrie, după ce a fost văzut ultima oară pe un ponton de acostare, aflat pe malul stâng al fluviului Dunărea.

Operaţiunea de căutare a fost oprită la lăsarea întunericului, urmând să fie reluată luni dimineață.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*