TLnews TV: Marcel Ivanov, prefectul județului Tulcea: “Rolul Instituției Prefectului este de a fi mediator între cetățean și instituțiile publice, precum și de a verifica respectarea legalității”

Marcel Ivanov, prefectul județului Tulcea, a fost demis de premierul Florin Cîțu. FOTO Paul Alexe

Fost cadru militar, participant la numeroase misiuni militare și civile, multe în situații de urgență, Marcel Ivanov a fost nominalizarea PLUS Tulcea pentru funcția de prefect al județului Tulcea, fiind numit în această funcție de maximă responsabilitate la începutul lunii martie.

Marcel Ivanov a preluat această demnitate publică într-o perioadă complicată, în cel de-al treilea val al pandemiei cu noul coronavirus, perioadă care presupune decizii și acțiuni clare și fără ezitare, astfel încât siguranța sanitară a locuitorilor județului să fie asigurată.

Despre cum a fost trecerea de la funcția de consilier local al comunei Somova la cea de prefect, despre provocările întâlnite în primele luni de la preluarea funcției, despre modul în care se desfășoară campania de vaccinare, precum și despre măsurile luate astfel încât manifestările religioase prilejuite de sărbătoarea Paștelui ortodox să se desfășoare în deplină siguranță, în discuția pe care jurnalistul Paul Alexe a avut-o cu prefectul județului Tulcea, Marcel Ivanov.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*