Accident rutier grav în județul Tulcea în urma unei depășiri pripite. Trei mașini au fost implicate în eveniment

În accident au fost implicate trei autoturisme. FOTO IPJ Tulcea

Un accident în lanț s-a înregistrat marți pe raza județului Tulcea după ce un șofer s-a angajat într-o depășire periculoasă.

Accidentul s-a produs pe DN 22, între localitățile Somova și Isaccea. Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un bărbat în vârstă de 50 de ani conducea un autoturism și s-a angajat în depășirea unui autocamion. În același timp, din sens opus, se apropiau două auto, conduse de 2 bărbați, cu vârste de 35 de ani, din Isaccea, respectiv 38 de ani, din Tulcea, cu care a intrat în coliziune.

În urma accidentului, a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani.

Cercetările sunt continuate de către polițiști tulceni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*