TLnews TV: Filip Ivanov, primarul din Murighiol, prezintă proiectele pentru dezvoltarea comunei

Filip Ivanov. FOTO TLnews

Primarul comunei Murighiol, Filip Ivanov, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe la TLnews TV.

Cu acest prilej, primarul a trecut în revistă câteva dintre proiectele deja finalizate. Astfel, au fost reabilitate și modernizate școala gimnazială din Murighiol și grădinița din satul Plopu, valoarea totală a celor două investiții depășind 3 milioane de lei.

De asemenea, au fost realizate facilități de acostare pentru ambarcațiuni în localitatea Dunavățu de Jos.

Filip Ivanov a povestit și despre câteva contracte de finanțare care sunt în derulare la nivelul localității. Este aproape de finalizare proiectul legat de modernizarea unor străzi în Murighiol, la fel și cel care se referă la modernizarea sistemului de apă potabilă și extinderea rețelei de canalizare.

De asemenea, într-un stadiu avansat este și proiectul de reabilitare și modernizare a dispensarului din Murighiol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*