TLnews TV: Cum se vede lupta cu pandemia, din linia întâi, prin ochii dr. Ali Kilo Salah Eddin, manager general al Serviciului de Ambulanță Tulcea

Dr. Ali Kilo Salah Eddin, manager general al Serviciului de Ambulanță Tulcea. FOTO Paul Alexe

Încă din primele zile ale pandemiei cu COVID-19, angajații de la Ambulanță s-au aflat în prima linie a luptei cu temutul coronavirus. Medici, asistenți, ambulanțieri și brancardieri sunt, de cele mai multe ori, primii care iau contact cu persoanele aflate în dificultate din cauza infectării cu coronavirusul sindromului respirator acut sever 2 (SARS-CoV-2). O luptă permanentă, purtată zi de zi, de mai bine de un an, dar în care personalul care lucrează pe ambulanțele din toată țara nu au dat un pas înapoi.

Managerul general al Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea, dr.Ali Kilo Salah Eddin, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, la TLnews TV. În cadrul discuției, medicul tulcean a povestit cum decurge activitatea în cadrul SAJ Tulcea, cum rezistă personalul de la ambulanță suprasolicitării, dar și ce proiecte pentru dotarea și eficientizarea activității sunt în derulare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*