TLnews TV: Cătălin Țibuleac vorbește despre atracțiile care pot fi întâlnite în Delta Dunării și în timpul sezonului rece

Cătălin Țibuleac, președintele Asociației "Delta Dunării". FOTO Adrian Boioglu
Cătălin Țibuleac, președintele Asociației "Delta Dunării". FOTO Adrian Boioglu

Președintele Asociației Delta Dunării, Cătălin Țibuleac, a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu la începutul acestui an.

Cu acest prilej, Cătălin Țibuleac a povestit despre Delta Dunării în sezonul rece, atracțiile care pot fi întâlnite aici și în această perioadă și de faptul că dorește ca aceasta să poată fi vizitată tot timpul anului.

Președintele Asociației Delta Dunării a explicat că sunt probleme cu promovarea deoarece încă nu a fost aprobat OMD-ul.

El a mai precizat că în 2021 Delta Dunării s-a promovat ca destinație sigură în contextul pandemiei, menționând că acest lucru rămâne valabil și în acest an.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. AMDTDD

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*