TLnews TV: Cătălin Țibuleac face bilanțul Asociației Delta Dunării la trei ani de activitate

Cătălin Țibuleac, președintele Asociației Delta Dunării. FOTO Paul Alexe

Cătălin Țibuleac, președintele Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD), a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe la TLnews TV. Cătălin Țibuleac a anunțat că asociația pe care o reprezintă a împlinit trei ani de activitate și cu acest prilej a făcut o trecere în revistă a modului în care s-a născut AMDTDD, dar și care au fost proiectele desfășurate în această perioadă.

Cătălin Țibuleac se referă și la greutățile întâmpinate în 2020 de hotelierii din Delta Dunării, care au fost loviți de restricțiile cauzate de pandemia de COVID-19.

Președintele Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării mai prezintă în cadrul emisiunii și proiectele pe care le are în vedere pentru perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*