TLnews TV: Andaluzia Luca, candidatul PSD la Primăria Tulcea, vorbește despre proiectele pe care le va pune în aplicare după ce va câștiga cursa electorală

Andaluzia Luca, viceprimarul municipiului Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Andaluzia Luca, viceprimarul municipiului Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Candidatul PSD la Primăria Tulcea, Andaluzia Luca, a fost invitatul emisiunii de la TLnews TV și a vorbit despre activitatea ca viceprimar și despre planurile pe care le are pentru dezvoltarea municipiului dacă va câștiga alegerile din 27 septembrie.

Andaluzia Luca a povestit pentru început cum a ajuns în Tulcea, iar apoi a prezentat care au fost atribuțiile pe care le-a avut în ultimii patru ani în calitate de viceprimar al municipiului Tulcea.

Candidatul PSD la Primăria Tulcea a anunțat și ce proiecte de suflet are pentru primul său mandat de primar, care vizează atât tinerii, cât și bătrânii, și a precizat ce spun oamenii despre cum este condus municipiul de actualul edil.

Andaluzia Luca a mai spus cum a ales echipa de consilieri PSD și de ce a semnat inițiativa “Fără penali în funcții publice”.

– Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Tulcea
– Executat de SC CityDigital Media SRL – portal: www.TLnews.ro
– CUI mandatar financiar coordonator: 21200019

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*