La Tulcea, Ziua Națională a României va fi sărbătorită cu paradă militară

Paradă militară în municipiul Tulcea. FOTO CJ Tulcea
Paradă militară în municipiul Tulcea. FOTO CJ Tulcea

În data de 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României, Instituția Prefectului – Județul Tulcea împreună cu Garnizoana Tulcea organizează o serie de evenimentele dedicate acestei sărbători.

Astfel, începând cu ora 09.00, la Cimitirul Eroilor din municipiul Tulcea, va avea loc un ceremonialul militar și religios cu depunere de coroane, jerbe și buchete de flori, iar de la ora 11.00, pe strada Isaccei (pe itinerariul – Casa de Cultură a Sindicatelor – Complex Pelican) o defilare cu efective și tehnică militară aparținând unităților MApN, MAI și SRI din județ.

Cu ocazia activităților dedicate sărbătoririi zilei de 1 Decembrie, respectiv defilarea detașamentului de militari și de tehnică militară, în municipiul Tulcea, pe data de 28 noiembrie, între orele 09.40 – 10.40, respectiv pe data de 01 decembrie, între orele 10.30 – 11.30, pe strada Isaccei – tronsonul dintre intersecția cu strada Unirii și intersecția cu străzile Podgoriilor și Lac Ciuperca, traficul rutier va fi restricționat total.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*