TLNews TV: Primarul comunei Turcoaia, Stelian Bălan, vorbește despre proiectele realizate în mandatul său

Stelian Bălan, primarul comunei Turcoaia. FOTO Adi Florea
Stelian Bălan, primarul comunei Turcoaia. FOTO Adi Florea

Primarul comunei Turcoaia, Stelian Bălan, vorbește în emisiunea de la TLNews TV despre realizările din timpul mandatului său de trei ani și jumătate. Astfel, un proiect foarte important pentru comună a fost finalizarea rețelei de canalizare, o investiție de aproape 2 milioane de euro și a început asfaltarea străzilor, pe o lungime de peste 15,5 kilometri.

De asemenea, la școala gimnazială din Turcoaia au fost realizate mai multe lucrări de reparații și a fost amenajat și dotat un salon de evenimente. Stelian Bălan a mai spus că a fost plantată o suprafață de 27 de hectare de pădure, dintre care 17 hectare aflându-se într-o zonă inundabilă.

Primarul din Turcoaia a reușit să aducă în localitate un medic stomatolog și să doteze și amenajeze din fonduri locale un cabinet stomatologic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*