Cetățean turc fără permis de conducere, depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea

Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea

Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, un cetățean turc care, aflat la volanul unui autoturism, a prezentat un permis de conducere nerecunoscut de statul român.

Potrivit Gărzii de Coastă, în seara zilei de duminică, 20 noiembrie, în jurul orei 19.00, polițiștii de frontieră din cadrul PTF Isaccea au efectuat controlul de intrare în țară asupra unui autoturism condus de către un cetățean turc în vârstă de 25 de ani. Acesta a prezentat polițiștilor de frontieră un permis de conducere „internațional”, eliberat de o autoritate internațională a șoferilor, IDG, document nerecunoscut de statul român.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*