Sute de baloți de furaje au ars într-un incendiu la Jurilovca

Incendiu la Jurilovca. FOTO ISU Tulcea

În această seară salvatorii Stației de Pompieri Babadag au intervenit alături de SVSU Jurilovca la un incendiu ce se manifesta la o magazie de furaje din Jurilovca cu posibilitate ridicată de propagare la o locuință și alte anexe gospodărești.

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 18:50, iar odată cu alertarea pompierilor din Babadag au fost solicitați pentru gestionarea situației în timp operativ și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Jurilovca astfel, în scurt timp la locul intervenției au sosit două autospeciale de stingere (una din cadrul Stației de Pompieri Babadag și una a SVSU Jurilovca) dar și o cisternă cu apă pentru realimentarea autospecialelor de intervenție.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la un depozit de furaje și un saivan pentru adăpostirea animalelor.

În scurt timp incendiul a fost localizat, astfel a fost limitat riscul de extindere a flăcărilor la anexele învecinate și o locuință, iar incendiul a fost lichidat după aproximativ 2 ore și jumătate când pompierii s-au asigurat că toate focarele au fost stinse și nu mai prezintă pericol de aprindere.

În urma evenimentului au ars aproximativ 300 de baloți de furaje și un saivan. Nu au fost surprinse de incendiu animale și nici nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă de producere a incendiul a fost autoaprinderea furajelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*