Sportivii de la Nippon Budo Sport Tulcea s-au întors acasă cu mai multe titluri de campioni și medalii de la Campionatul European de Karate Kyokushin Tradițional desfășurat la Sibiu

Campionii de la Nippon Budo Sport Tulcea. FOTO Nippon Budo Sport Tulcea

Sportivii tulceni au participat în perioada 19 – 20 iulie, la Sibiu, la a 9-a ediție a Campionatului European de Karate Kyokushin Tradițional. Evenimentul a fost organizat de CS Musashi Dojo, președinte Horațiu Neagoie, sub auspiciile United Traditional Kyokushinkai Federation.

Competiția sportivă a adunat 450 de sportivi la diverse categorii, din Serbia, Ungaria, Ukraina, Elveția, Grecia, Moldova și România.

La acest eveniment, clubul Nippon Budo Sport din Tulcea a obținut următoarele rezultate:

  • Albert Pănuță – Campion European la proba de kumite baieti 10 – 11 ani – 30 kg și Vicecampion European la proba de kata băieți 10 – 11 ani;
  • Vlad Constantin Uncu – Campion European la proba de kumite băieți 14 – 15 ani, + 65 kg;
  • Alexandra Luca – Campioană Europeană la proba de kata fete sub 10 ani;
  • Delia Andreea Covrig – Vicecampioană Europeană la proba de kumite fete, 10 – 11 ani, – 40 kg;
  • Vlad Palade – Vicecampion European la proba de kumite băieți, sub 8 ani, + 30 kg;
  • Răzvan Artimov  – Loc III și medalie de bronz la proba de kumite băieți, 10 – 11 ani, – 35 kg;

„Campionatul European a fost organizat ireproșabil și la superlativ de Clubul Musashi Dojo și Federația de Kyokushin Tradițional din România, nivelul tehnic al competiției a fost foarte ridicat, au fost meciuri foarte frumoase, spectaculoase, dar, în același timp și grele, dar sportivii noștri s-au comportat foarte bine. După cum se vede, Vlad și Albert sunt din nou campioni, se antrenează în forță și sunt în ceea mai bună formă, probabil ca în august or
să ia și ei 15 zile de vacanță, dar nu ne permitem mai mult. Din septembrie revin competițiile. Vreau să-i felicit pe copii, dar și pe părinți, deoarece în loc să plece în concedii, petrecem câteva ore împreună la antrenamente“ a spus Nicolaie Pănuță, președintele Nippon Budo Sport Tulcea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*