Șoferi fără permis, prinși de polițiștii tulceni

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Doi șoferi fără permis au fost depistați în trafic de polițiștii tulceni.

Astfel, pe data de 13 octombrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Casimcea au depistat un bărbat în vârstă de 69 de ani, din localitatea Casimcea, în timp ce conducea un auto pe DJ 223A, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot la data de 13 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Babadag, în timp ce conducea un auto pe raza localității, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*