Jaf armat la o sală de jocuri mecanice din Greci, județul Tulcea. Autorul a fugit cu 5.000 de lei după ce a rănit un agent de pază

Anchetă a polițiștilor tulceni după ce un copil în vârstă de șapte ani a fost găsit mort în cuva unei mașini de spălat.

Un jaf armat a avut loc, în noapte de luni spre marți, la o sală de jocuri din comuna tulceană Greci, autorul reușind să fugă cu 5.000 de lei după ce l-a rănit pe agent de pază sosit în sprijinul angajaților.

Polițiștii din comuna Greci au fost sesizați în cursul nopții de luni spre marți, prin apel 112, după ce o persoană necunoscută a jefuit o societate comercială având ca obiect jocuri mecanice. Bărbatul, mascat, l-a amenințat pe angajatul unității cu un pistol, cel mai probabil, cerându-i să-i înmâneze suma de aproximativ 5.000 de lei, aflată în casa de marcat și în aparate. Angajatul i-a dat banii, dar a apucat să acționeze și butonul de panică, iar imediat la fața locului a ajuns un agent de la firma de pază, care a pornit în urmărirea presupusului suspect. La un moment dat, atacatorul s-a oprit şi a tras un foc de armă asupra agentului de pază, acesta fiind rănit ușor la cap, după care a reușit să fugă.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă pentru identificarea autorului, tragerea la răspundere penală și recuperarea prejudiciului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*