Și jandarmii tulceni vor lua măsuri de ordine și siguranță publică cu ocazia manifestărilor prilejuite de Bobotează

Jandarmii vor fi la datorie cu ocazia manifestărilor religioase. FOTO IJJ Tulcea

La nivelul județului Tulcea vor avea loc vineri, 06 ianuarie, mai multe manifestări religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului.

Jandarmii asigură măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor religioase de la Catedrala Sfântul Nicolae și Biserica Sfântul Gheorghe din municipiul Tulcea, dar și în orașul Măcin, localitatea Smârdan și localitatea Izvoarele.

În municipiul Tulcea și orașul Măcin, după oficierea slujbei religioase va avea loc împărțirea apei sfințite tuturor celor prezenți și tradiționala aruncare a crucii în apele Dunării. De asemenea, în localitatea Smârdan și Izvoarele se va desfășura „botezul cailor” și cursa tradițională a acestora.

Jandarmeria Tulcea face apel către toți cetățenii să adopte un comportament civilizat, să evite aglomerarea, să aștepte cu răbdare împărțirea apei sfințite și să dea dovadă de înțelegere față de măsurile luate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*