Doi copii, un băiat de 10 și o fată de 13 ani, autorii unui furt de portofel. Ei au mers la supermarket și și-au cumpărat fructe

Un bărbat din Tulcea s-a ales cu un ordin de restricție provizoriu, în urma unui conflict cu soția sa

Doi copii, cu vârste de 10 și 13 ani, sunt cercetați penal după ce au sustras portofelul unei femei din Tulcea, care tocmai ieșise din locuință pentru a duce deșeurile menajere la pubelă.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, jandarmii tulceni au fost sesizați, miercuri, în jurul orei 16.25, de către o femeie, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la furtul unui portofel.

„Victima, o femeie, în vârstă de 55 de ani, se deplasa pentru a duce deșeurile menajere la pubela din apropierea locuinței, moment în care doi minori, cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani, i-au smuls portofelul pe care îl avea asupra sa, fugind de la fața locului. Femeia a declarat jandarmilor faptul că în portofel se afla suma de 160 lei și mai multe carduri”, au precizat reprezentanţii IJJ Tulcea.

Jandarmii au procedat la cercetarea zonei și la scurt timp au depistat unul dintre minori, o fată în vârstă de 13 ani, care corespundea descrierii făcute de către victimă. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că aceasta, împreună cu un amic, au profitat de neatenția femeii și au deposedat-o de portofel, după care au mers la un supermarket, de unde au cumpărat mai multe fructe, plătind cu cardul bancar al victimei.

Persoana vătămată și-a recuperat portofelul, suma de 160 lei și celelalte carduri, însă nu și cardul bancar pe care minora nu îl avea asupra sa.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de organele competente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*