Șeful ISU Tulcea are un nou prim-adjunct prin împuternicirea pe funcție a colonelului Dumitru Haritonov

Numiri în funcție în cadrul ISU Tulcea

La sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea în fața întregului personal prezent pe platoul unității, inspectorul șef, colonelul Daniel Petrov, a dat citire ordinului inspectorului general, prin care colonelul Dumitru Haritonov, șef centru operațional, a fost împuternicit să îndeplinească, pentru o perioada de șase luni, atribuțiile funcției vacante de prim-adjunct al inspectorului șef.

De asemenea, ca urmare a promovării concursurilor organizate la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, următorii ofițeri au preluat noile funcții:

  • căpitan Claudiu-Veronel Larie, pe funcția de șef serviciu II la Serviciul Logistic;
  • căpitan Marian-Cristian Frăsineanu, pe funcția de comandant detașament I la Detașamentul de Pompieri Tulcea;
  • sublocotenent Andrei Milian, pe funcția de comandant pichet la Pichetul de Pompieri Nave Operative Crișan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*