FOTO VIDEO Circulație întreruptă între Tulcea și Cataloi în urma unui accident rutier cu 3 mașini implicate

DN 22 a fost blocat in urma coleziunii a trei autoturisme. FOTO ISU Delta Tulcea

Un accident rutier produs joi seară între localitățile Tulcea și Cataloi pe DN 22 a blocat circulația rutieră. În condiții neelucidate încă, un autoturism BMW a intrat în coleziune cu un microbuz Volskwagen Transporet și o autiutilitară cu platformă auto.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale poliției, Serviciului de Ambulanță și ISU Delta Tulcea. Pompierii au intervenit cu o autospecială SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat și o autospecială de stingere cu apă și spumă, fiind necesară și curățarea drumului de fluide combustibile.

O persoană aflată într-unul din cele 3 autoturisme a fost preluată de o ambulanță. Echipajul SMURD a preluat un pacient dintr-o ambulanță care venea dinspre Cataloi spre Tulcea și nu putea trece de locul accidentului pentru a îl transporta la spital.

UPDATE

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, accidentul s-a produs într-o zonă cu multe curbe. Un autoturism marca BMW era staționat pe marginea părții carosabile și a fost acroșat din spate de un auto mixt marca Volskwagen care la randul sau a fost acroșat de o autoutilitara.

În urma carambolului, șoferul din Volskwagen a fost rănit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*