FOTO VIDEO Circulație întreruptă între Tulcea și Cataloi în urma unui accident rutier cu 3 mașini implicate

DN 22 a fost blocat in urma coleziunii a trei autoturisme. FOTO ISU Delta Tulcea

Un accident rutier produs joi seară între localitățile Tulcea și Cataloi pe DN 22 a blocat circulația rutieră. În condiții neelucidate încă, un autoturism BMW a intrat în coleziune cu un microbuz Volskwagen Transporet și o autiutilitară cu platformă auto.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale poliției, Serviciului de Ambulanță și ISU Delta Tulcea. Pompierii au intervenit cu o autospecială SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat și o autospecială de stingere cu apă și spumă, fiind necesară și curățarea drumului de fluide combustibile.

O persoană aflată într-unul din cele 3 autoturisme a fost preluată de o ambulanță. Echipajul SMURD a preluat un pacient dintr-o ambulanță care venea dinspre Cataloi spre Tulcea și nu putea trece de locul accidentului pentru a îl transporta la spital.

UPDATE

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, accidentul s-a produs într-o zonă cu multe curbe. Un autoturism marca BMW era staționat pe marginea părții carosabile și a fost acroșat din spate de un auto mixt marca Volskwagen care la randul sau a fost acroșat de o autoutilitara.

În urma carambolului, șoferul din Volskwagen a fost rănit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*