Ședințe importante la Prefectura Tulcea

Prefectura Tulcea. FOTO Google Maps
Prefectura Tulcea. FOTO Google Maps

În cursul zilei de 31 octombrie, la sediul Prefecturii Tulcea se va desfăşura şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, cu următoarea ordine de zi: Derularea procesului de acordare a asistenței sociale privind asigurarea încălzirii locuințelor persoanelor vârstnice în anotimpul rece 2017-2018. Prezintă: – Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială Tulcea și  Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea.

La sediul aceleiași instituții, joi 2 noiembrie ora 14.00, la sala de şedinţe a Instituţiei Prefectului Judeţul Tulcea se va desfăşura şedinţa Comisiei de Dialog Social, având următoarea ordine de zi: „Punct de vedere referitor la condițiile de muncă ale angajatorilor S.C. Tremag S.A. Tulcea”, fiind prezentat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Tulcea.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*