Concertul susținut de către Ducu Bertzi la Tulcea a fost reprogramat pentru duminică, 4 august

Ducu Bertzi

Având în vedere că vremea se anunță a fi nefavorabilă la Tulcea sâmbătă, 3 august, concertul pe care Ducu Bertzi urma sa îl susțină mâine seară, de la ora 20.30, la Scena din Piața Civică, în cadrul „Caravanei filmului românesc” a fost reprogramat pentru duminică, 4 august, ora 20.30, tot la Scena din Piața Civică.

Însă, până la concertul pe care îndrăgitul Ducu Bertzi îl va susține la Tulcea, weekendul „Caravanei filmului românesc” continuă cu aventurile prin care trece Lizuca, fetiţa deşteaptă şi căţelul ei jucăuş, din nemuritorul film „Dumbrava minunată”, regia Gheorghe Naghi. Aflaţi cum reuşeşte să scape fetiţa de şase ani, de răutăţile mamei sale vitrege, care vrea să pună mâna pe pădurea ei (fermecată), venind la proiecţia de vineri, 2 august, ora 21.00.

Sâmbătă, 3 august, la ora 21.00, în măsura în care ploaia se va opri, iar spectatorii de toate vârstele vor ieși din casă, va fi prezentată povestea iezilor năzdravani, care reuşesc să scape de lupul cel rău, în fantezia muzicală „Mama”, marele succes semnat de regizoarea Elisabeta Bostan.

Duminică, 4 august, începând de la ora 20.30 va urca pe secenă Ducu Bertzi, iar după concertul său puteţi afla cine reuşeşte să pună mâna pe punguţa cu doi bani, Bătrânul sau Zâna, în fantezia muzicală semnată de Ion Popescu-Gopo – „Rămășagul”.

Accesul publicului este gratuit !

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*