Concertul susținut de către Ducu Bertzi la Tulcea a fost reprogramat pentru duminică, 4 august

Ducu Bertzi

Având în vedere că vremea se anunță a fi nefavorabilă la Tulcea sâmbătă, 3 august, concertul pe care Ducu Bertzi urma sa îl susțină mâine seară, de la ora 20.30, la Scena din Piața Civică, în cadrul „Caravanei filmului românesc” a fost reprogramat pentru duminică, 4 august, ora 20.30, tot la Scena din Piața Civică.

Însă, până la concertul pe care îndrăgitul Ducu Bertzi îl va susține la Tulcea, weekendul „Caravanei filmului românesc” continuă cu aventurile prin care trece Lizuca, fetiţa deşteaptă şi căţelul ei jucăuş, din nemuritorul film „Dumbrava minunată”, regia Gheorghe Naghi. Aflaţi cum reuşeşte să scape fetiţa de şase ani, de răutăţile mamei sale vitrege, care vrea să pună mâna pe pădurea ei (fermecată), venind la proiecţia de vineri, 2 august, ora 21.00.

Sâmbătă, 3 august, la ora 21.00, în măsura în care ploaia se va opri, iar spectatorii de toate vârstele vor ieși din casă, va fi prezentată povestea iezilor năzdravani, care reuşesc să scape de lupul cel rău, în fantezia muzicală „Mama”, marele succes semnat de regizoarea Elisabeta Bostan.

Duminică, 4 august, începând de la ora 20.30 va urca pe secenă Ducu Bertzi, iar după concertul său puteţi afla cine reuşeşte să pună mâna pe punguţa cu doi bani, Bătrânul sau Zâna, în fantezia muzicală semnată de Ion Popescu-Gopo – „Rămășagul”.

Accesul publicului este gratuit !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*