Ședință de lucru la Prefectura Tulcea, legată de situația de la granița cu Ucraina

FOTO Prefectura Tulcea

O ședință de lucru a avut loc la Prefectura Tulcea, aceasta fiind convocată în legătură cu situația de la granița cu Ucraina.

“În vederea consolidării cooperării interinstituționale și a dezvoltării rezilienței în situații de criză luni, 18 septembrie 2023, începând cu ora 10.00, la sediul Instituției Prefectului – Județul Tulcea prefectul Alexandru Dan Munteanu, a convocat într-o ședință de lucru reprezentanții următoarelor instituții și unități administrativ teritoriale: Ministerul Apărării Naționale – Comandamentul Componentei Navale, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Delta” al Județului Tulcea, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea, Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, U.A.T. Tulcea, U.A.T. Ceatalchioi, U.A.T. Chilia, U.A.T.  Grindu, U.A.T.  Jijila, U.A.T. Văcăreni.

În cadrul ședinței au fost abordate aspecte legate de comunicarea în situații de criză, elemente operative de consolidare a cooperării interinstituționale, detalii necesare optimizării pregătirii populației, modul în care evoluția la graniță a afectat aspectele social-economice ale comunităților și aspecte de infrastructură și comunicații” – Instituția Prefectului – Județul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*