Energoterm SA începe probele la rece a instalațiilor de încălzire ale consumatorilor

Căldura din apartamente. FOTO Cătălin SCHIPOR

Energoterm a anunțat că începand cu 15 octombrie se vor efectua probele pe instalaţiile interioare ale consumatorilor de energie termică dupa un calendar stabilit împreună cu asociațiile de proprietari.

Punerea în funcțiune a sistemului se va face în funcție de temperatura exterioară (conform legislației în vigoare) și ținând cont de solicitările asociațiilor de locatari.

“Vă rugăm să luaţi toate măsurile ce se impun pentru a asigura integritatea instalaţiilor interioare. În caz contrar nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele pagube create”, au transmis reprezentanții Energoterm SA

CONDUCEREA

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*