Șapte bărbați au fost reținuți de polițiștii tulceni după ce au agresat mai multe persoane

FOTO cu rol ilustrativ

Șapte persoane au fost reținute de polițiștii tulceni după ce, în ultima săptămână, au agresat mai multe persoane, victimele ajungând ulterior în spital.

Potrivit IPJ Tulcea, în cursul zilei de 17 septembrie, polițiștii tulceni au fost sesizați după ce un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce se afla în autoturismul personal în zona Piața Veche din aceeași localitate, ar fi fost surprins de mai mulți bărbați care i-ar fi spart ambele geamuri ale portierelor din față, lovindu-l apoi cu un obiect contondent în zona capului. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Tulcea în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, la data de 21 septembrie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Tulcea, în timp ce se afla în zona lacului Ciuperca din municipiu, ar fi fost lovit de mai multe persoane, care ulterior au fugit de la locul incidentului.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală, reușindu-se probarea activității infracționale a șapte bărbați, bănuiți de săvârșirea faptelor.

Prin ordonanța organelor de poliție judiciară, din data de 22 septembrie, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de persoanele bănuite, iar prin ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea s-a dispus punerea în mişcare a acțiunii penale.

A fost dispusă reținerea tuturor celor șapte bărbați pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea, urmând ca vineri, 23 septembrie, să fie prezentați Judecătoriei Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO Au apărut primele imagini cu seria de bătăi petrecute în Tulcea, când șapte persoane au atacat mai multe persoane pe stradă – TLnews – Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*